The Greatest Guide To su kaçak tespiti

Wiki Article

Bu uygulama hem ev sahibine masraf hem de su kaçağı tespiti yapacak tesisatçıya masraftır. Bu uygulama, tesisatçının daha fazla gayret etmesine ve zaman kaybetmesine neden oluyordu. Bu olumsuzlukların bir de ev sahibi tarafı var.

Termalkamera ile mekânlar kontrol edilir ve ıslak olan zeminler termal kamera sayesinde tespit edilir.

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük gardenımcımızdır.

Peki su kaçağını nasıl anlayabiliriz ? Su kaçağını anlamak pekte zor bir şey değildir. Üst katlarda meydana gelen su sızıntıları tavandan damlayarak kendini belli eder. Bodrum katlar ve ara katlarda duvarlarda küflenme, rutubet ve su izleri de su kaçağı olduğuna işaret eder.

Firmamızda bulunan kameralı su kaçak tespiti için kullanılan cihaz ile kolaylıkla sorunun kaynağına ulaşabiliriz. Cihazımız sayesinde ulaşılan sorunu ekip arkadaşlarımız kontrol altına alır ve gereken tamiri gerçekleştirir.

Verilen fiyatlar standart olup, geçerli yapılan pazarlık ve indirim kampanyaları dışındaki net fiyatlarımızdır. Su Kaçağı Nedir / Nasıl Anlarız ?

Kaçıran bölge büyükse su sızıntısı duvarlarda ve zeminde yoğun ıslaklığa sebep olur ve alt kata damlama olarak kendini su kaçak tespiti gösterir. Duvarda su kaçağı bulma işlemi gelişmiş kameralı cihazlarla yapılmalıdır. Mersin tesisat firmamız son sistem kameralı cihazlarla duvar tesisat su kaçağını bulmaktadır.

Iskoç yapı malzemeleri SEYİT KOÇ 30 yılı aşkın tamir tadilat tamirat bakım işleri ve nalburiye malzemeleri satış su tesisatçısı ve montaj geniş çevre ağı ile sinirsiz destek vermektedir

Benim sorunum banyodan yan su kaçağı tespit daireye ve evimin duvarına su sızması yan komşunun duvarının ve bizim banyoyla odanın ortak duvarında kabarma ve boya atması oldu bı tamirci derzden olabileceğini söyledi alt katimiz dükkan sızma olup olmadığını goremiyoruz bu arada duşa kabin gideri olarak yapılan gider inşaat atıklarından dolayı tıkanmış vaziyette suyun sızması ondanda kaynaklanabilir mi. Acaba duvar derzlerindende olabilirmi. Yapılması gereken işlemler nedir şimdiden teşekkürler.

İşimizde uzman ekibimiz tüm cihazlarımızla tespit ve tadilat işlerinizi garantili ve itina ile yapıyoruz

Bununla birlikte, sıradan bir cihazın su kaçak tespiti kullanılması tek başına kesin sonuçlar vermeyebilir. Su kaçağı tespiti konusunda uzmanlaşmış profesyonel bir ekipten destek almak her zaman daha güvenilir olacaktır.

Temiz su ve kalorifer tesisatı kaçaklarında termal kamera ve su kaçağı tespit su sesini algılayan cihaz ile bulunmaktadır. Termal kamerayla su kaçağı tespiti genelde sıcak su kaçaklarında ve kombi su kaçağı tespitinde yapılır.

İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz vardır ve şunu da belirtmek isteriz, ister Tuzla da olun ister silivri'de uzaklık yakınlık ayırt etmeden ek bir servis ücreti talebimiz olmadan sorunlarınızı kısa sürede çözüyoruz. dileriz

Tesisatta su kaçağı belirtileri varsa kesinlikle herhangi bir yeri kırmayın seven/24 hemen kaçak su tespiti yapan firmamızı arayın ve randevu alın.

Report this wiki page